Croquis-Kunst.dk
 

Info om Croquis

Arrangement
Der er ingen regler for, hvilken slags arrangement, som passer bedst til croquis. En hvilken som helst forsamling af glade og nysgerrige mennesker, vil få en sjov og kreativ oplevelse ved et croquis-kursus. Det kan typisk være et sjovt og anderledes indslag ved et polterabend, firma-arrangement, en pige- og/eller drengeaften, julefrokost, fødselsdag, eller noget helt andet.

Det er altid interessant at se, hvor forskellige deltagernes croquis-tegninger er. Ikke 2 tegninger er ens. Mange der slet ikke troede, at de kunne tegne vil opdage, at det kan de godt! Og mange skjulte talenter vil endelig blive "afsløret" for øjnene af venner og veninder.

Tid
Et croquis-kursus varer mellem 90 og 120 minutter.

Forløb
Croquis-kurset indledes med en kort introduktion. Her vil historien bag Croquis blive gennemgået og der vil blive præsenteret nogle eksempler på croquis-tegninger.

Herefter udleveres tegnematerialer og modellen gør sig klar til at posere. Under forløbet vil der blive skiftet imellem positioner af forskellig sværhedsgrad.

Materialer
I løbet af croquis-kurset vil forskellige typer af materialer blive afprøvet, fx blyant, kul, kridt m.m. Vi sørger for alle de nødvendige materialer og redskaber.

Lokale
Som udgangspunkt sørger I selv for et velegnet lokale til croquis-kurset, gerne med god belysning og stole til alle. Hvis I ikke har mulighed for dette, kan vi tilbyde jer at leje et velegnet og stemningsfyldt lokale på Østerbro i København. Se mere herom under priser.

Croquis-Kunst  | Tlf.: 24 48 71 49 | croquiskunst@gmail.com