​Lokale i København indre by - Vi kommer også ud privat på hele Sjælland

Vi kommer også ud til kunder

Croquis-tegning af mandlige eller kvindelige modeller

Et sjovt og kreativt indslag til alle slags arrangementer

Croquis-tegning kan være et rigtigt sjovt og kreativt indslag til enhver type arrangement. Det kan for eksempel være et anderledes indslag til en polterabend, en fødselsdag eller et teambuilding-arrangement.

Hos Croquis-Kunst har vi mange års erfaring med at afholde croquis-kurser, og vi afholder gerne et kursus for dig og dine gæster. Det kan enten foregå i et lejet lokale hos os tæt på Kongens Have i København, eller vi kan komme ud til jer. Det kan både være i Storkøbenhavn og på det øvrige Sjælland alt afhængigt af, hvor arrangementet skal afholdes henne. 

Tegn en skitse af en model på ganske få minutter

En croquis-tegning er en skitse af en nøgen model og dennes positur, som man har ganske kort tid til at udføre. Modellen indtager kun posituren i ganske kort tid ad gangen, og derfor har man som tegner kun meget få minutter til at tegne skitsen. Det betyder, at man ikke har tid til at gå i detaljer med tegningen, men at man i stedet skal fokusere på den overordnede positur. Det er til gengæld også en af fordelene ved croquis-tegning. 

Man skal ikke koncentrere sig i ret lang tid ad gangen, og samtidig er man tvunget til at tænke hurtigt og tegne det første, der falder en ind.

Vi har både mandlige og kvindelige modeller, og vi adskiller os fra andre ved kun at bruge atletiske og æstetiske modeller uden for meget kropsudsmykning i form af tatoveringer, piercinger og lignende. Det er ikke detaljerne, der er i fokus.

Kontakt os og book et kursus i croquis-tegning eller hør mere

Kunne du tænke dig at booke et kursus i croquis-tegning til dit arrangement, eller har du brug for at høre mere om kurset? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder en pris på 1.400 kr. i form af et fast honorar, og herudover vil der komme et tillæg på 30 kr. pr. deltager. Med i prisen er alt inkluderet, herunder tegneredskaber, model og lignende.

Kontakt os nu

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os endelig

Er du/I interesserede, er i velkommen til at skrive og evt. få et tilbud - vi vender tilbage inden for 24 timer. 

Kontaktinformation

Telefon: 24 48 71 49

E-mail: croquiskunst@gmail.com

facebook insta

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

Vi vender tilbage hurtigt samme dag, og rykker også ud med kort varsel.