​Lokale i København indre by - Vi kommer også ud privat på hele Sjælland

Vi har 12 års erfaring

Croquis-model med fokus på det tidløse kropslige udtryk

Vælg en mandlig eller kvindelig croquis-model

Hos Croquis-Kunst afholder vi kurser i croquis som et festligt og kreativt indslag til ethvert slags arrangement. Det kan for eksempel være til fødselsdage, firmaevents eller en polterabend, og kurset kan enten foregå i et lejet lokale tæt på Kongens Have i København eller på en ønsket adresse i Storkøbenhavn eller et andet sted på Sjælland.

Vi sørger blandt andet for at stille op med en croquis-model, og det kan både være en mand eller en kvinde alt afhængigt af dine individuelle ønsker. Vi har 12 års erfaring med afholdelse af disse kurser, og vi ved af erfaring, at det kan være meget forskelligt, om modellen skal være en mand eller en kvinde. 

Vi benytter os af æstetiske og atletiske modeller

Vi skiller os ud fra andre lignende virksomheder ved kun at benytte os af æstetiske og atletiske modeller. Croquis handler om at skitsere modellen og dennes positur inden for ganske få minutter, og derfor er det også vigtigt, at de små detaljer ikke fjerner fokus fra det store billede. Croquis-tegning skal være for alle – ikke kun for dem, der er gode til at tegne.

Vores croquis-model har derfor ikke for mange tatoveringer, piercinger eller andre former for kropsudsmykning, der stjæler fokus fra det primære formål med croquis; at skitsere modellens positur på ganske få minutter. I stedet for prioriterer vi det tidløse og æstetiske kropslige udtryk i enhver croquis-model.

Information om pris og booking

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores croquis-modeller eller for at booke et kursus til dit arrangement. Vi tilbyder en fast pris på 1.400 kr. pr. kursus samt 30 kr. pr. kursusdeltager. Med i prisen er alt inkluderet, herunder både croquis-model og tegneredskaber. Ved leje af lokale koster dette 450 kr. ekstra.

Har du nogle spørgsmål om arrangementet eller vores priser, så er du naturligvis også altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os nu

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os endelig

Er du/I interesserede, er i velkommen til at skrive og evt. få et tilbud - vi vender tilbage inden for 24 timer. 

Kontaktinformation

Telefon: 24 48 71 49

E-mail: croquiskunst@gmail.com

facebook insta

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

Vi vender tilbage hurtigt samme dag, og rykker også ud med kort varsel.